Eerste graad

Je bent geprikkeld door STEM?

Ontdek de richtingen op onze school die je inleiden in de wereld van wetenschappen en techniek.

Industriële Wetenschappen

Vanaf het 2de jaar kan je kiezen voor de richting IW.

Het is de STEM-richting bij uitstek. De combinatie van wiskunde, wetenschappen en techniek geven een goede voorbereiding op hoger onderwijs.

ONLINE!

Elektriciteit

Hou je van elektriciteit, elektronica en digitale wereld? In deze afdeling kan je kiezen voor een technisch –theoretische richting of een technisch - praktische richting. Beide met mogelijkheden in het hoger onderwijs. In deze afdeling brandt de lamp!

ONLINE!

Mechanica

Heb je een passie voor motoren, generatoren, installaties en automatisatie? Hoe zit een machine in elkaar? In deze afdeling kan je kiezen voor een technisch –theoretische richting of een technisch-praktische richting. Beide met mogelijkheden in het hoger onderwijs. Ijzersterk is zeker werk.

ONLINE!

Hout

Ben je uit het goede hout gesneden? Heb je belangstelling voor het maken van meubelen, schrijnwerk en interieurelementen? In deze afdeling kan je kiezen voor een technisch - theoretische richting (tso met mogelijkheden in het hoger onderwijs) of een praktische richting (bso).

ONLINE!

Bouw

De techniek van huizen bouwen spreekt je aan? In deze afdeling kan je kiezen voor een technisch –theoretische richting (tso met mogelijkheden in het hoger onderwijs) of een praktische richting (bso). In deze afdeling bouwt men aan je toekomst.

ONLINE!

BSO 

Basismechanica/Lassen-constructie/Werktuigmachines

Heb je een passie voor motoren, generatoren en machines? Hoe zit een machine in elkaar? Je hebt een interesse in draaien, frezen en lassen? In deze afdeling kan je kiezen voor een praktische richting. Ijzersterk is zeker werk.

Lassen online!

Se-n-Se

Je wil je vaardigheden extra uitdiepen na het behalen van een diploma secundair onderwijs? In de opleiding Secundair-na-Secundair word je specialist in je vakgebied.

Toch liever een deeltijdse opleiding?